Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas se zeleninou a olivami

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 887 kJ /
690 kcal
Bílkoviny97,52 g
Tuky4,26 g
Vláknina11,58 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy45,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety lehce zakápneme citronem a necháme chvíli odstát. Krok 2: Potom je osušíme, osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji. Krok 3: Rajčata spaříme, sloupneme a zbavíme jadérek. Krok 4: Rybu posypeme provensálským kořením, přidáme nakrájenou zeleninu, podlijeme vínem a dusíme do změknutí. Krok 5: Na závěr přidáme olivy a společně ještě krátce prohřejeme.

Zveřejněno 25. 2. 2009

Poznámka autorky maris

Lepší je použít čerstvé bylinky. Tento způsob se dá použít i na jinou rybu. Jako příloha je nejlepší bageta, nebo vařené brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNnl

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNnl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

rybař23: jsem ráda, že vím, co bys " fakt nejet ", ale je nepravděpodobné, že bych Ti to nabízela. Nevěř všemu, co se kde povídá a píše, zdaleka ne všechno se zakládá na pravdě;-):-)

tak to bych fakt nejet:-!dit ta ryba roste v nejvetsi stoce na svete v mekongu tak dobro chut

Kombinace použitých surovin mě láká,dávám do oblíbených a brzy vyzkouším a na víc opravdu moc pěkná fotka:-):yes:

mňam to vypadá pěkně:-D:-)):-p

Hezký...:yes::yes::-p Jen nemůžu dát papriku, teplou ji nejíme, ale rozhodně zkusím.
Dnes k večeři budu také připravovat pangase, na trochu jiný způsob, tak pokud se povede, vložím...
Ď. za recept.

Tématické fráze:
pangas recepty, pangas nejlepší recepty, pangas nejlepší recept, pangasius s černými olivami, jak pripravit pangase, pangas na zelenine, nejlepší recept na pangase, kuskus s panga, recepty na pangase, olivy recepty, pangas, filé se zleeninou a olivami, pangas nejlepší recepty na zelenině, pangasius s olivami a ryzi, recept se zelenými olivami, pangas na olivách, pengas na kostky, pangasius nej recepty, recept na pangase se zeleninou, bench eliza

Suroviny:
ryba, rajče, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, česnek, víno bílé suché, koření provensálské, olivy černé, sůl, pepř, šťáva citronová, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu