Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 964 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,89 g |
Tuky | 40,56 g |
Vláknina | 21,88 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 2,31 g |
Sůl | 5,29 g |
Sacharidy | 93,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY4r
Moje poznámka
Zelný prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY4r
Nejnovější recepty
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 4 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 12 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 5 minutami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 36 minutami
Kváskové housky, rohlíky, pečivo
Zorrolady před 2 hodinami
Cuketová polévka krémová
Bretik před 2 hodinami
Kvašená cuketa
Bretik před 2 hodinami
Zapékaná cuketa na plech
Bretik před 2 hodinami
Rychlý cuketový guláš
Bretik před 2 hodinami
Zadělávaná cuketa s koprem
Bretik před 2 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Bretik před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Martivac před 2 hodinami
Tématické fráze:
prejt,
prejt recept,
top recep,
prejtové karbanátky,
bilý prejt,
zelný,
recept prejt,
recept na prejt,
proč zelí tmavne,
recep na zeli,
recepty prejt,
recep na kapustové placičky,
tmavý prejt,
výborné levné recepty,
placka do prejtu,
zeli pri vareni ztmavne proč,
pohankový prejt s vejci,
facebook jarmila hutáková,
pohankovy prejt,
recep na rohliky
Suroviny:
zelí bílé,
salám měkký,
rohlík,
cibule,
česnek,
majoránka,
koření nové koření,
zázvor,
pepř,
ořech muškátový,
koriandr,
sůl,
vejce,
sádlo,
strouhanka,
paštika játrová,
mléko
Komentáře (33)
Ďakujem ti a želám pekný víkend!
+
Chutně a jedle to vypadá, to je fakt