Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 339 kJ / 2 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,65 g |
| Tuky | 38,06 g |
| Vláknina | 25,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 551,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskový hrnkový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwrB
Moje poznámka
Kváskový hrnkový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwrB
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 22 minutami
Roláda Hurikán
Přidáno před 6 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno 25. 10. 2025 10:33:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 10 minutami
Dýňová polévka
spamejlik před 11 minutami
Žampionová polévka
Blazenka před 12 minutami
Domácí langoše
Sarka1234 před 18 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Hanous7 před 1 hodinou
Jablkový závin z listového těsta
sarah38 před 1 hodinou
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Janicee před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 2 hodinami
Tématické fráze:
kváskový chléb pro začátečníky,
chleba z kvásku,
hrnkový chléb,
hrnkový chleba,
kváskový chléb podle dity p.,
chléb z kvásku,
celožitný chléb,
domácí kváskový chléb,
pečeme z kvásku,
chleba s kváskem,
recept na chleba s kvaskem,
jak se peče kváskový chléb,
žitný chléb s kvasnicemi,
celožitný chléb recept,
kváskový chléb v domácí pekárně,
recept na chleba z kvásků,
nejlepší recept na bezlepkový chleba,
chleb s kvaskem,
domacichleb,
domácí chleba hrnkovy
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
kmín celý,
kvasnice,
vločky ovesné,
Komentáře (11)
Chlebík, který je kynutý POUZE kváskem, přece může být nazván celokváskovým
S tímhle názvem plně souhlasím