Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 749 kJ / 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,71 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y59
Moje poznámka
Kuřecí stehna na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y59
Nejnovější recepty
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pórková polévka s česnekem
hifiklub před 13 minutami
Rajská polévka III
Hanulka@ před 24 minutami
Špízy sýr-mortadela
Jan Nemec před 25 minutami
Uzené kuřecí stehno s česnekem a paprikou
Jan Nemec před 26 minutami
Sloní žrádlo
Dana Lubovska před 42 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
sarah38 před 50 minutami
Pasta Frutti de la Mare
Alvinsatya před 1 hodinou
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 1 hodinou
Těstovinový salát s tuňákem I
Valis před 2 hodinami
Jogurtový závin s jablky
41744 před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty kuřecí maso stehna,
marináda na kuřecí maso,
recepty z kurecich stehen,
kuře na divoko recept babica,
kuřecí stehna-recepty,
babica kuře v jogurtu,
maso na černém pivu recepty,
pečený morák,
vuřty pečené v černém pivu,
recepty na pivu,
pečené kuřecí stehna s medem,
vaření a recepty kuřecí stehna s kostí,
kureci stehna pecena na pivu,
pečená kuřecí spodní stehna,
krutí stehna ala bažant,
kuřecí stehenní maso,
marináda s pivem,
uzená kuřecí stehna,
marinada z černého piva,
babicovy recepty z kuřecího masa
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
pivo černé,
rama culinesse,
marináda pepř & hořčice,
olej olivový,
jíška tmavá hotová
Komentáře (11)
To vymysleli Česi!
A my musíme držať hubu... a jesť halušky!
Je nutné zahusťovat?
Proč?
ale