Postup přípravy
Ideálně v hmoždíři rozmělníme lístky bazalky na kaši a smícháme se zbytkem surovin. Tip: Aby pesto vydrželo déle červstvé přendáme ho do uzavíratelné nádobky a zalijeme olivovým olejem cca 1cm nad směs.
Zveřejněno 3. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kapsy plněné pestem a mozzarelou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOE6
Moje poznámka
Vepřové kapsy plněné pestem a mozzarelou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOE6
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 6 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové s mozzarelou,
vepřová kotleta s mozzarelou,
vepřové maso s mozzarelou,
maso plněné mozarelou,
kuřecí kapsa s mozzarelou,
kuřecí kapsa plněná mozarelou,
vepřové maso s pestem,
vepřové maso s bazalkovým pestem,
vepřová kýta s mozzarelou,
kureci kapsa plnena mozzarelou,
kreolis hodnocení,
kureci kapsa s bazalkovym pestem,
kyta s mozzarelou,
kotlety s mozzarelou,
plněná kotleta s mozzarelou,
vepřová kapsa,
plněná vepřová kapsa,
vepřová kapsa plněná mozarelou,
plnene veprove kapsy,
veprova kotleta plnena mozzarelou
Suroviny:
kotleta vepřová,
pesto bazalkové,
sýr mozzarella,
pepř,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
česnek,
sýr gran moravia,
ořechy piniové
Komentáře (7)