Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okoun nilský s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08VK
Moje poznámka
Okoun nilský s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08VK
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 16 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 22 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 34 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 38 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 48 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 51 minutami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 2 hodinami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 2 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
okoun recept,
okoun recepty,
recept okoun,
recept na okouna,
recepty okoun,
příprava okouna,
okoun,
recept na okouna nilského,
recepty z okouna,
recepty na okouna,
okounik nilsky,
recepty z okouna nilského,
okoun na grilu,
okoun nylský,
recepty na okouna nilského,
nejlepší recept na okouna,
příprava nilského okouna,
tylápie,
příprava okouna nilského,
pilátie
Suroviny:
okoun nilský,
máslo bylinkové,
sůl,
olej slunečnicový
Komentáře (11)
A to bylinkové máslo zkuste třeba v létě na grilované masíčko. Třeba i na krkovičku !