Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Jídlo původem z Maďarska, které je podobné guláši či perkeltu, to je hovězí tokáň. Maso připravené na víně se téměř rozplývá na jazyku díky pomalejší tepelné úpravě. Oblíbené jídlo Václava Havla si můžete vychutnat třeba s rýží či tarhoňou.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0BK
Moje poznámka
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0BK
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 9 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý knedlík
RadkaaK před 6 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 41 minutami
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 1 hodinou
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 2 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 2 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 7 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 9 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězí tokáň,
hovězí tokáň recept,
tokáň,
hovězí nudličky na víně,
pokrmy z hovězího masa,
hovězí tokáň, těstoviny,
hovězí na víně,
recept hovězí tokán,
hovězí guláš na víne,
hovadzi tokan,
hovezi na bilem víně,
tokáň recept,
hovězí maso na bílém víně,
pokrmy z hovězího,
hovezi tokan testoviny,
jídla z hovězího masa,
tokáň hovězí,
hovězí tokáň na červeném víně,
jídlo z hovězího,
recept na hovězí tokáň
Suroviny:
přední hovězí,
olej,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
víno bílé,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (35)
hazel:
Díky za radu!
Já používám bílé a už chápu, proč za mnou sousedka nejde a nejde...
Opravuji, hledal jsem v madarské nejuznávanější kuchařce a máte pravdu.
Maminka vždy říkala, že do hovězího třeba dát červené.
Vidím, že ne vždycky...