Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 731 kJ / 1 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,13 g |
Tuky | 37,79 g |
Vláknina | 36,55 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 98,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové po selsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xGr
Moje poznámka
Vepřové po selsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xGr
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 17 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 4 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
krkovice po selsku,
vepřová pečene po selsku,
vepřová plec pečená po selsku,
pečená krkovička po selsku,
veprova ohanka,
maso po selsku,
vepřové oháňky,
pečená krkovice po selsku,
vepřová kýta pečená po selsku,
pečené maso po selsku,
kuchrka,
selská krkovice,
pecena veprova kyta po selsku,
kuchřka recepty,
vepřové po,
vepřová oháňka recept,
plec po selksu,
pečená krkovička po selsku,,
veprova plec recept,
vepřová oháňka recepty
Suroviny:
kýta vepřová,
tuk,
cibule,
sůl,
pepř,
ořech muškátový,
směs zeleninová mražená,
vývar,
brambory
Komentáře (3)