Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 405 kJ / 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,48 g |
| Tuky | 9,71 g |
| Vláknina | 32,73 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 198 mg |
| Sůl | 0,37 g |
| Sacharidy | 44,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
Moje poznámka
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 5 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 5 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 19 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno 18. 12. 2025 15:57:57
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 minutami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 25 minutami
Vaječný koňak
Vigousek před 1 hodinou
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 1 hodinou
Tvarohová štola
Pavlina3 před 1 hodinou
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 1 hodinou
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 4 hodinami
Tématické fráze:
k čemu balsamico,
omáčka balsamico-použití v receptech,
jak použít balzamiko,
hovezi pecene s rozmarynem,
k cemu se pouziva balsamico,
ocet balsamico do omáčky,
omáčka balsamico použití,
na co pouzit balsamico,
ocet balsamico omáčkový,
použití balsamica,
hovězi zavitky s rozmarynem,
hovezi balzamiko,
k čemu použít balsamico,
balsamico omáčka použití,
omáčka z balsamico octa,
vepřová pečeně s balsamicem,
omáčka z balsamica,
k čemu je balsamico,
jak pouzit balsamico,
hovězí s balzamicem
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
mrkev,
celer,
balsamico,
hořčice plnotučná,
pepř,
sůl,
česnek sušený,
kmín drcený,
rozmarýn sušený,
olej,
máslo,
bujón zeleninový
Komentáře (20)
janiczka - balsamico dávám i do svíčkové na smetaně, když potřebuji doladit chuť a barvu.