Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Moje poznámka
					
				
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bořč, 
						
						
							bořšt, 
						
						
							borzc, 
						
						
							boršč recept, 
						
						
							borč-polévka, 
						
						
							borč polevka, 
						
						
							polevka falesny borc, 
						
						
							falesny vyvar, 
						
						
							borč z červené řepy, 
						
						
							falesnej borsc, 
						
						
							borsc, 
						
						
							recept na boršč, 
						
						
							boršč ze sterilované řepy, 
						
						
							recept boršt, 
						
						
							oršč, 
						
						
							jak se dělá falešný boršč, 
						
						
							recept na bořč bez masa, 
						
						
							bořč - recepty, 
						
						
							boršť z červené řepy, 
						
						
							polevka bořšt
						
					
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							zelí hlávkové, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							brambory, 
						
						
							řepa červená, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							smetana, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
Komentáře (13)