Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 116 kJ / 2 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,27 g |
Tuky | 150,23 g |
Vláknina | 23,67 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 61,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená hovězí kližka na způsob jehněčího
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53nR
Moje poznámka
Pečená hovězí kližka na způsob jehněčího
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53nR
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 4 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 8 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 8 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 2 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 4 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 4 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 6 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 6 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 6 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 6 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka,
hovězí kližka recepty,
hovezi kliska,
hovězí kližka recept,
recepty hovězí maso kližka,
recepty z hovězí kližky,
kližka recepty,
recepty z hovězího masa kližky,
recept hovězí kližka,
kližka,
kliška,
pečená kližka na česneku,
recept na hovězí kližku,
kližka recept,
hovězí kliška recepty,
kližka hovězí,
irská hovězí kližka,
kliška hovězi,
pečena kliška,
recepty z kližky
Suroviny:
kližka hovězí,
slanina anglická vcelku,
špek,
česnek,
majoránka,
cibule,
tymián,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
jalovec,
vývar,
mouka hladká,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (26)
Hovězí mám ráda v jakékoliv úpravě
krásný recept..a fakt by to masenku slušelo v pomaláči, každopádně
bodík ti právem náleží
Nás vyloženě pobavily...
To zelený jsem dnes dělala podle receptu neregistrované Šárky v komentářích zde - http://www.toprecepty.cz/recept/2519-nejlepsi-spen.... Zpočátku s obavami a jakože z toho třeba nakonec při nejhorším udělám polévku, ale povedlo se to a opravdu jsme si pochutnali.
Bramborový knedlík by byl určitě lepší, ale měla jsem houskový hotový, tak jsem potřebovala, aby se snědl..