Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 755 kJ / 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,93 g |
Tuky | 24,47 g |
Vláknina | 19,07 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát Rukolka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Oj9
Moje poznámka
Salát Rukolka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Oj9
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 10 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 4 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 12 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 13 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 15 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 16 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 17 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 17 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 17 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit rukolu,
rukola kukuřice,
hořkost rukoly,
jak upravit salát z polničku,
hořká rukola,
jak upravit salát z rukoli,
jak zbavit hořkost rukorola,
polníček hořká chuť,
polníček hořká chut´,
rukoly hořká,
jak.upravit rukolu,
jak upravit salát,
jak upravit salat z rukoly,
polniček a rukola jak upravit,
jak rukolu,
jak na rukolu,
hořkost polníčku,
salat-s rukoly,
jak upravit polníček,
jak hezky upravit salát
Suroviny:
rukola,
sýr mozzarella,
rajče cherry,
česnek,
kukuřice,
šunka,
sůl bylinková,
olej olivový,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (9)