Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 932 kJ / 2 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,45 g |
Tuky | 211,56 g |
Vláknina | 46,20 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 85,75 g |
Postup přípravy
Podáváme se šťouchanými brambory nebo s bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 18. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná cibulová kotleta s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9q2
Moje poznámka
Plněná cibulová kotleta s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9q2
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 26 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 37 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
plněná kotleta babicovy dobroty,
plněna kotleta,
plněné kotlety,
vepřová kotleta s kapustou,
kapusta kotlety,
kotlety plněné cibulí a se slaninou,
kotleta s kapustou a bramborem,
plněné kotlety recepty,
kotleta plněná recept,
uzená kotleta s kapustou,
vepřová kotleta na kapustě,
kotleta plnena cibuli,
babicovy dobroty plnene kotlety na cibulovych bramborach,
plněná kotleta se šťouchanými brambory,
babicovy recepty 19.2.2012
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
slanina královská,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
kapusta,
mouka hladká,
olej,
masox,
majoránka
Komentáře (18)
A česnek dušením nejen ztratí svou palčivost, ale celkově jakoby vyzdvihne (zdůrazní) samotnou chuť jídla. Také tak dělávám.
Bibinko, ten česnek, skoro všechen /kromě cca 4 stroužků/ se nejprvé dusí s masem až do úplného vysmahnutí, takže ztrácí svou sílu a palčivost. Až v závěru se tam propasírují ty 4 stroužky česneku, aby to mělo trošku sílu a to myslím sílu v uvozovkách. Šťáva je velmi jemné česnekové chuti
Máš to
Ale kde je kapusta v popise?