Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,02 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 25,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 66,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové dušené se zeleninou a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73j
Moje poznámka
Vepřové dušené se zeleninou a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73j
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 11 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 12 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 12 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 2 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 3 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 4 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 4 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 4 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 4 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 6 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 6 hodinami
Tématické fráze:
dušená kapusta recept,
dušené maso,
vepřové maso s kapustou a bramborem,
dušená kotleta,
dušené vepřové maso recepty,
recepty z brambor,
vepřové maso s dušenou mrkví,
dušené kotlety,
dušené vepřové maso na mrkví s bramborem,
vepřové s dušenou mrkví,
dušená vepřová kotleta recepty,
vepřové kotlety na mrkvi,
vepřové kotlety se zeleninou pečené,
duseny kel,
dusene maso s mrkvi,
dušené maso v mrkvi,
dušené kotlety recepty,
vepřové dušené maso,
cheascake,
brambory recepty
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
mrkev,
kedlubna,
kapusta,
brambory,
sůl,
pepř,
kmín celý,
olej
Komentáře (6)
kel je na slovensku...take s kuceravymi listami podobne ceskemu zeli?