Kachna bez práce
Pomalu pečená drůbež zaručí, že maso bude šťavnaté a bude se jen rozsýpat. Navíc je tento způsob pečení kachny bez větší práce, o vše se postará správně nastavená trouba. Společně s knedlíky a zelím se bude kachna na sváteční tabuli vyjímat.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna bez práce
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5G8
Moje poznámka
Kachna bez práce
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5G8
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 3 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselé muffinky
Natkaaa před 10 minutami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 47 minutami
Jadel ve slanině
majka.k před 52 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 1 hodinou
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 4 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 4 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 5 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak péct kachnu,
pecena kachna,
pečeme kachnu návod,
jak dlouho péct kachnu,
jak upéci kachnu,
měkká kačena doba pečení,
kachna,
peceme kachnu,
kachna recept,
pečení kachny v el.troubě,
jak upéct kachnu,
jak dlouho pečeme kachnu,
postup při pečení kachny,
pečená kachna recept,
kachna recepty,
jak pečeme kachnu,
jak péci kachnu,
kachna pečena,
jak dlouho se pece kachna,
kachna v římském hrnci
Suroviny:
kachna,
sůl,
kmín celý
Komentáře (96)
Mějte se krásně
Kachnu jsem dělala 3h na 140st, ale jen proto, že jsem ráno zapsala
Recept ukládám a posílám foto
No, já bych otevřel, políval výpekem a hlídal jak vlčák
recept je mi jasný, jen se chci zeptat, zda pekáč na dopečení kůrky otevřít, nebo ho nechat přikrytý děkuji
Jinak vypadá moc luxusně
Žádný nesmysl, jinak kachnu nebo husu nepeču. naopak ji peču přes noc a ještě na méně stupňů.Když jdu spát - dám drůběž do trouby na 90, ráno někdy kolem sedmé přidám na 110 a potom před polednem dopeču kůrčičku, ale opravdu jen krátce. Naše babičky jinak nepekly, je to starý recept, osvědčený a skvělý. Není třeba podlévat, husa i kachna mají tolik vlastního tuku a hlavně zůstane nepřepálený, tudíž zdravější a do toho se dají krásně zalít játýrka, je to skvělá pochoutka!
Nic není suchého, je skvělá , ověřeno mnohokrát i s husou.
Alebo je to jedno? Ďakujem za radu, potrebujem ju, lebo som dostala kačicu a mala by som ju spraviť zajtra...
posílám bod a foto
dakujem
Můžu jen doporučit, manžel dělává kačenu a pořád frflal, že nepodlévám, nic jsem tam nedala a ani ji nerozporcovala, že to bude děs
I manžel smekl a u nás už se jinak dělat nebude
Sice jsem se bála, ale výsledek stál za to
Díky za super recept
pilatova35- zkus časový spínač,já tak peru, přichystám večer, nastavím čas.spínač a když ráno vstávám mám vypráno a jdu věšet.