Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 762 kJ / 1 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,93 g |
Tuky | 58,37 g |
Vláknina | 23,55 g |
Cholesterol | 416 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 128,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové na víně se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LQA
Moje poznámka
Dušené vepřové na víně se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LQA
Nejnovější recepty
Chilli cukety
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 1 hodinou
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 1 hodinou
Vaječná pomazánka
Valis před 1 hodinou
Špagety s mletým masem
Valis před 1 hodinou
Linecké řezy s jablky
Jajav před 2 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 2 hodinami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 2 hodinami
Cuketová krémová polévka
dejna před 3 hodinami
Čokoládový piškot
Monkrizova před 3 hodinami
Čočka na kyselo
Paion před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na víně,
vepřové maso na švestkách,
vepřové kostky na víně,
vepřové maso se švestkami,
hovězí na víně se švestkami,
vepřová plec se švestkami,
kadarka lidl,
dušené vepřové maso na víně,
vepřové maso dušené na víně,
vepřové na červeném víně a švestkách,
vepřové na víně a švestkách,
plecko na vině,
maso na švestkách,
recept na svestkove vino,
hovězí na víně a švestkách,
dusene veprove lidl,
vepřová plec na červeném víně se švestkami,
plecko se švestkami,
lídl recepty dušené vepřové s hlívou,
maso se švestkami na víně
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
víno bílé,
vývar drůbeží,
švestky sušené,
mouka hladká,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř,
petrželka,
semínka sezamová
Komentáře (16)
Tyhle názvy i recepty k nim najdeš na netu. Stačí to takhle?
Také bych se přiklonila k červenému vínu
Spagi: tak to jsem udělala dobře, muž měl načatou Kadarku z Lidla, je nasládlá...já ji nemám ráda, já raději sušší vína, ale taky se mi to k těm švestkám zdálo jako dobrá volba
Nicméně recept pra pra prastarý a strašně dobrý
jo žížalko - jestli tam k sušeným švestkám bylo původně bílé víno, tak by ho moje babka hnala až do budějc
Díky za parádní recept, který rozhodně budu muset vyzkoušet.