Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 092 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,44 g |
Tuky | 27,77 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 247 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 207,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský hruškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AA61
Moje poznámka
Francouzský hruškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AA61
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 8 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 2 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 4 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 5 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 5 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 6 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 8 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 8 hodinami
Tématické fráze:
francouzsky hruškovy kolač,
hruškový koláč,
obrácený hruškový koláč s mandlemi,
francouzský hruškový obrácený koláč,
lehký hruškový koláč,
hruškový koláč se skořicovým krémem,
hruškový koláč s krémem,
hruškový koláč se šlehačkou,
francouzský hruškový koláč z listového těsta,
nadychany hruskovy koláč,
hruškový koláč s mandlemi,
zdravý hruškový koláč,
francouzsky obraceny hruskovy koláč,
francouzský hruškový dort,
francouzský koláč,
hruskovy fracouzky kolac,
lehky francouzsky kolac,
francouzsky desert,
hruskovy dezert,
francouzský lehky dort
Suroviny:
vejce,
voda,
olej,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
hruška,
cukr skořice,
mandle plátkové
Komentáře (6)