Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 386 kJ / 1 287 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,39 g |
| Tuky | 29,63 g |
| Vláknina | 36,22 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 445 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 118,05 g |
Postup přípravy
Na tanieri posypeme sekanou vňaťou.
Zveřejněno 10. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čanachy - jídlo z jehněčího
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmnJ
Moje poznámka
Čanachy - jídlo z jehněčího
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmnJ
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 2 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 3 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 3 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 minutou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 19 minutami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 32 minutami
Vařená majonéza
SenBri před 37 minutami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 43 minutami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 58 minutami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 1 hodinou
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 1 hodinou
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 1 hodinou
Ovesné banánové sušenky
Panova před 2 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z jehněčího masa,
jehněčí zlazy recept,
jídlo čenachy,
co jsou čanachy,
chanachy,
marinované jehněčí gruzínské šašliky,
pokrmy z jehneciho,
čenachy,
jehněčí recepty gruzie,
gruzie-jidlo,
pokrmy s jehneciho masa,
jak dobre pripravit jehneci,
jehněčí kolínko pečené na zelenině jednoduché,
gruzínské čanachy,
řecké jídlo jahny,
pokrmy s jehněte recepty,
sekana z jehněciho masa,
recept na jehněči s křenem,
pokrmy z jehněčího recepty,
top recepty na jehneci
Suroviny:
maso jehněčí,
brambory,
rajče,
lusky fazolové,
cibule,
nať petrželová,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
a to já bych si dala.. zase nemám jahňa.. ta Terezku mě už s ním štve
Jehněčí máme rádi a tento zajímavý receptík se mi líbí