Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 287 kJ / 8 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,52 g |
Tuky | 454,24 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 1,78 g |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 1 000,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mramorový dort s čokoládovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOgD
Moje poznámka
Mramorový dort s čokoládovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOgD
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 17 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 22 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 1 hodinou
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 1 hodinou
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 8 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 9 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 9 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 10 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 11 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 13 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
mramorový dort,
mramorový korpus na dort,
kapaný dort,
dort s čokoládovým krémem,
mramorový dortový korpus,
mramorový dort recept,
čokoládový dort s čokoládovým krémem,
cokoladovy krem do dortu,
mramorové těsto,
mramorové těsto na dort,
mramorový marcipán,
čokoládový krém na dort,
vánoční piškotový dort jiřiny bohdalové,
jak dlouho pect dort,
dorty s čokoládovým zdobením,
dort muf,
jak dlouho dopredu pect dort,
recept na mramorový dort,
dort mramorový,
dort jiřiny bohdalové
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
olej,
voda,
kakao,
pudink čokoládový,
mléko,
čokoláda hořká,
máslo,
cukr moučkový,
cukr moučkový,
mléko sušené polotučné,
olej,
med,
tresť mandlová sladká,
voda
Komentáře (63)
Problémům s krémem se elegantně vyhnete, pokud zvolíte opačný postup: ušleháte máslo a do něj budete postupně zašlehávat pudink (nebo z mouky a mléka uvařenou kaši (M.J. Sandtnerová to vyřešila už takřka před stoletím...
Moc moc dekuji za recept a pridavam fotecky.
ale krém je fantázie !!!doporučuji !!
Recept proběhl v pořadu Jiřiny Bohdalové a pekl to tam tuším Petr Martinák.
Snad se podaří, určitě se nezapomenu podělit o svůj zážitek.
Mimo jiné, jak si směs vytvořím, poté jen vyválím a potahuji?