Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 147 kJ / 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,25 g |
| Tuky | 2,20 g |
| Vláknina | 32,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,40 g |
| Sacharidy | 76,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolice, mrkev, brambory v páře a MW
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAB9
Moje poznámka
Brokolice, mrkev, brambory v páře a MW
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAB9
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 11 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 12 minutami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 39 minutami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 2 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 9 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 14 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 14 hodinami
Tématické fráze:
dušená zelenina v páře,
dušená zelenina na pare,
brambory v páře,
mrkev na páře,
zelenina v páře,
recepty z brokolice,
zelenina na pare,
brokolice recepty,
doba vaření zeleniny v páře,
dušená brokolice v páře,
příprava brokolice,
jak vařit zeleninu v páře,
jak dlouho varit zeleninu v pare,
jak dlouho varit mrkev v páre,
dušená brokolice na páře,
brambory v mw,
mrkev v páře,
zelenina dušená v páře,
mrkev v parnim hrnci,
brambory na páře
Suroviny:
brokolice,
mrkev,
brambory,
koření ratatouille,
koření grilovací,
olej slunečnicový
Komentáře (6)