Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 455 kJ / 1 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,67 g |
Tuky | 44,27 g |
Vláknina | 15,16 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 9,03 g |
Sacharidy | 48,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové nudličky s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp8X
Moje poznámka
Vepřové nudličky s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp8X
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 1 hodinou
Rajská omáčka
Jirka6363 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
david.kroupa před 3 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 4 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept na čínu,
recepty na čínu,
recepty z čínského zelí,
vepřové nudličky,
čína z čínského zelí,
recept na vepřovou čínu,
vepřové maso s čínským zelím,
činské recepty,
recept na čínu z vepřových nudliček,
maso s čínským zelím,
kuřecí čína s čínským zelím,
čína z vepřového,
čína z vepřového masa,
pánev wok recepty,
cina recept,
čína z plecka,
cinske zeli-recepty,
kuřecí s čínským zelím,
čína s čínského zelí,
veprove nudlicky recept
Suroviny:
plecko vepřové,
olej,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
kečup sladký,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
škrob kukuřičný,
zelí čínské,
sůl,
pepř,
koření čína
Komentáře (11)
kuřecího/vepřového/masa, sůl,hodně kmínu.Po změknutí masa přidám
velkou dávku nakrájeného čínského zelí a trochu vegety.Po pár minutách dušení je hotovo.Jako příloha-bramborový knedlík.