Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaná masa v bylinkové směsi

Klíčem k dobře připravenému a šťavnatému grilovanému masu je správný výběr marinády. Vyzkoušejte naložit kuřecí maso do bylinkové marinády, která mu dodá tu správnou chuť a krásně jej ovoní.

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby odležení masa

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

Suroviny pro 5 porcí

5porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 719 kJ /
1 128 kcal
Bílkoviny1,85 g
Tuky119,49 g
Vláknina4,59 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Z rozmarýnu, oregana, bazalky, šalvěje, máty, tymiánu, pepře, česneku a oleje připravíme marinádu. Krok 2: Kuřecí maso naložíme alespoň na 2 hodiny do připravené marinády. Krok 3: V průběhu grilování maso průběžně potíráme marinádou.

Zveřejněno 26. 7. 2009

Poznámka autorky Bibinka

Recept je z časopisu: Ve znamení grilu, rožně a kotlíku.

Konkrétně tuto jsme si oblíbili a dělám ji nejčastěji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQQA

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQQA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

BILKOVAI:Ivetko, díky za hezký reklamový;-)komentář. Máš stejný názor jako já, to se mi líbí a je to svatá pravda, vždyť naše babičky neměly k dispozici žádné kupované koření-všechno braly co jim dala příroda a jaké to byly pane kuchařinky. Já osobně se k přírodě hodně vracím.....jen jestli není pozdě:-(

Bibinko, všechny bylinky mám na zahrádce, Taky tak nakládám masíčko. Jak kuřecí, tak i vepřové. Vždycky jsem nakládala maso do různých kupovaných marinád a koření:-8:-8:-8 /teď už můžu napsat fujtajbl/,protože jsem zjistila, že bylinky a trocha obyčejné soli je prostě bomba:-p:-*:yes: Lidičky, vraťme se zpátky k přírodě, která nám nabízí to nejlepší:-)):yes:....+1 Doporučuji:-!

Mě to také "utekalo";-) a dnes jsem objevila a ukládám si, marinády na masíčko mám ráda a uvidíme,jak to bude s masíčkem, ale stejně Bibi-díky za recept:yes::-p

Zírám,co mě to tady uteklo:-O:-( Ukládám a jak začneme s klienty grilovat,tak to "půjde:yes::-p:yes:"

Tématické fráze:
grilovana masa, grilované maso, grilované maso recept, bylinková marináda na gril recept, grilovani masa, maso na gril s bylinkami, recepty na grilované maso, jaké maso na grilování, grilovane maso na bylinkach, jaké bylinky na kuřecí maso, grilované maso s bylinkami, jake maso na gril, maso s bylinkami, marinády na grilovaná masa, grilovaná masa recepty, recepty grilovaná masa, maso na bylinkách, bylinky k masu, bylinky pod maso, bylinky na maso

Suroviny:
kuře, česnek, olej olivový, rozmarýn, bazalka čerstvá, koření oregáno, šalvěj, máta, tymián, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu