Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 107 kJ / 3 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,84 g |
Tuky | 176,65 g |
Vláknina | 18,36 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 479,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchty Jana z pohádky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ERK
Moje poznámka
Buchty Jana z pohádky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ERK
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 40 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 4 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
buchty z instantního droždí,
povidlové buchty z instantního droždí,
pohadkova buchta,
honza buchty,
jak pripravit povidla do buchet,
pečne buchty,
pohádky,
honzovi na buchty,
instantni drozdi recepty na buchty,
tekuté buchty,
jan buchta,
povidlové buchty z pohadky,
buchta z instantního droždí,
instantni drozdi buchty,
buchty jako z pohádky,
buchty s instatního droždí,
recepty na pohadkove buchty,
pohadkove buchty,
buchty od janci,
honzovy buchty s instantniho drozdí
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
olej slunečnicový,
cukr,
žloutek,
cukr vanilinový,
droždí,
sůl,
povidla švestková
Komentáře (4)