Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 516 kJ / 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,18 g |
Tuky | 7,66 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 3,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staromoravská fazolovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBgN
Moje poznámka
Staromoravská fazolovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBgN
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 27 minutami
Cuketové halušky
janatka před 30 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 36 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 41 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 45 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 4 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Tématické fráze:
fazolovice,
staromoravská jídla,
fazolovice recept,
fazolovica,
fazolovice z cervenych fazoli,
slovenská fazolovice,
fazolovice polévka,
jak se dělá zásmažka z krupičky,
recept fazolovice,
zásmažka z krupice a másla do do polévky,
slovenská fazolovica,
staromoravske pokrmy,
tradiční moravské jídlo recept,
tradiční moravské jídlo,
staromoravska kucharka
Suroviny:
fazole červené,
majoránka,
mrkev,
petržel,
nať petrželová,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej,
krupice,
mouka polohrubá,
vejce,
mléko,
voda,
vegeta,
máslo,
bobkový list
Komentáře (6)
Jen mám takovou malou poznámečku k fazolím z plechovky.Já bez nich v kuchyni neudělám ani ránu,ale do veškerých pokrmů přidávám až v závěru
Krásně rozepsáno