Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 516 kJ / 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,18 g |
Tuky | 7,66 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 3,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staromoravská fazolovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBgN
Moje poznámka
Staromoravská fazolovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBgN
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
fazolovice,
staromoravská jídla,
fazolovice recept,
fazolovica,
fazolovice z cervenych fazoli,
slovenská fazolovice,
fazolovice polévka,
jak se dělá zásmažka z krupičky,
recept fazolovice,
zásmažka z krupice a másla do do polévky,
slovenská fazolovica,
staromoravske pokrmy,
tradiční moravské jídlo recept,
tradiční moravské jídlo,
staromoravska kucharka
Suroviny:
fazole červené,
majoránka,
mrkev,
petržel,
nať petrželová,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej,
krupice,
mouka polohrubá,
vejce,
mléko,
voda,
vegeta,
máslo,
bobkový list
Komentáře (6)
Jen mám takovou malou poznámečku k fazolím z plechovky.Já bez nich v kuchyni neudělám ani ránu,ale do veškerých pokrmů přidávám až v závěru
Krásně rozepsáno