Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 396 kJ / 1 529 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,80 g |
| Tuky | 101,37 g |
| Vláknina | 5,45 g |
| Cholesterol | 189 mg |
| Sodík | 439 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 37,85 g |
Postup přípravy
Smetanu a džem můžeme také přidat na talíř, jako ozdobu.
Příloha - knedlík, krupicové noky...
Zveřejněno 18. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš ze zajíce se zeleninou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZvVJ
Moje poznámka
Guláš ze zajíce se zeleninou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZvVJ
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 10 minutami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 hodinou
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 1 hodinou
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 8 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 1 minutou
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 7 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 12 minutami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 7 hodinami
Tématické fráze:
zaječí guláš,
gulas ze zajice,
nejlepsí recept na zajíce,
zaječí stehna,
recept na zajice,
jak odblanit zajíce,
zajici stehna,
nejlepsi recepty na zajice,
zaječí maso cena,
cena zajeciho masa,
recept na zaječi gulaš,
zaječí stehna recept,
recepty zaječí maso,
zajíc gulas,
zaječí polévka zakysaná smetana,
recepty zajíc,
nohy zajíce,
kde koupit zajíce,
maso ze zajice,
zajíc stehna
Suroviny:
maso zaječí,
pórek,
cibule,
ocet vinný,
víno červené suché,
voda,
pepř,
jalovec,
mouka,
tuk rostlinný,
maso hovězí,
smetana kysaná,
džem rybízová,
koňak
Komentáře (19)
Ze zajíce jsem jedla svíčkovou a ta tedy byla