Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 377 kJ / 2 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,43 g |
Tuky | 179,92 g |
Vláknina | 27,38 g |
Cholesterol | 404 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,29 g |
Sacharidy | 33,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká houbovka s žemlovými knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Qr
Moje poznámka
Divoká houbovka s žemlovými knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Qr
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 13 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
houbovek knedlíky,
žemlový knedlík s cibulí,
žemlové knedlíky,
divoká houbová omáčka,
houbovka,
houbovka recept,
receptář divoké kuře,
receptář žemlové knedlíky,
receptář žemlové knedlíky ke kuřeti,
0,8dcl,
houbová omáčka se žemlovými knedlíky,
houbová omáčka se žemlovým knedlíkem,
houbová omáčka a žemlové knedlíky,
knedlíky ze žemlí a hub,
houbovka z bedel,
co jsou divoké houby
Suroviny:
houby,
cibule,
slanina,
česnek,
vývar,
víno bílé suché,
jalovec,
koření nové koření,
tymián čerstvý,
rozmarýn,
sůl,
máslo,
žemle,
mléko,
vejce,
cibule,
cibule sušená smažená,
libeček,
petrželka,
máslo,
sůl
Komentáře (40)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Jinak jsem uvedla to jméno někde zde, u mého receptu také, ale je to jeden z nejznámějších z našich největších odborníků na houby - Pan Ing. Baier
já nepíší dokud nevyzkouším