Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 335 kJ / 2 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,49 g |
Tuky | 185,33 g |
Vláknina | 4,38 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 9,56 g |
Sacharidy | 8,32 g |
Postup přípravy
5 minut před koncem přidáme předem podušené žampiony, dochutíme pepřem, dle potřeby přisolíme a dovaříme.
Jako přílohu jsem zvolila brambory.
Zveřejněno 6. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toreadorova pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5LY
Moje poznámka
Toreadorova pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5LY
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 8 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 20 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
tara23 před 35 minutami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 1 hodinou
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 2 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 2 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 2 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 4 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 6 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 6 hodinami
Tématické fráze:
býčí kule se žampiony,
bolení panve u mužu,
býčí kule s cuketou,
mám žampiony jak je mužu upravit?,
postup pripravi bycich kuli,
stava k pecenym zebram,
bejčí žlázy recepty
Suroviny:
býčí žláza,
špek uzený,
slanina gazdovská,
bujón zeleninový,
kmín drcený,
cibule,
paprika čerstvá bílá,
žampióny,
libeček,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (26)
Díky za"oprášení"receptu.
Alespoň po více jak dvou letech můžu všem poděkovat za milé komentíky a hodnocení.Nějak mi to uniklo
Posílám bodík a taky mám ještě v razáku
Michale doufám,že to nebereš vážně
Žížalko já se tady řežu také