Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 204 kJ / 2 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,68 g |
Tuky | 91,77 g |
Vláknina | 47,80 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 257,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí játra na kukuřici a fazolích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBjK
Moje poznámka
Jehněčí játra na kukuřici a fazolích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBjK
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 10 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 4 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 6 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 7 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 8 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 9 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 9 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí játra jako minutka,
jehněčí játra na cibulce,
játra z jehněte,
jehneči,
játra a fazole,
domácí paštika z jehněčích jater,
omáčka z jehněčích jater,
recepty z jehněčích jater,
jehněčí játra na slanině,
ja připravit vnitřnosti z jehněte,
recepty jatra z jehnete,
jehněčí játrovka recept,
lák na jehněčí,
jehněčí játrová paštika recept,
jehněčí recept,
jehneci jatra na kari,
fazole játra,
jehněčí játra na přírodno,
fazole a jatra,
jak upravit kukuřici?
Suroviny:
játra,
cibule,
fazole,
kukuřice,
omáčka švestková,
olej,
máslo
Komentáře (2)
Mám tu čest dát první bod