Vepřová roláda v meruňkovicovém sosu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 606 kJ / 5 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 482,10 g |
Tuky | 119,71 g |
Vláknina | 37,71 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 231,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda v meruňkovicovém sosu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qjm5
Moje poznámka
Vepřová roláda v meruňkovicovém sosu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qjm5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 10 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 6 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 6 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 6 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 9 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 9 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 9 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 9 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 9 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 10 hodinami
Tématické fráze:
sos na masovou roládu,
sos recepty,
sos na veprove maso,
sos na veprovou roladu,
recepty na sos,
recepty švestkový sos,
vareni veprove kostky na sosu,
recepty s řepnym sirupem,
švestkový sos na maso,
univerzální sos k masu,
recept sós,
řepný sirup v receptu,
recept sos veprovy
Suroviny:
jablko,
meruňky sušené,
máslo,
rozinky,
meruňkovice,
kýta vepřová,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
česnek,
maso uzené,
máslo,
sirup řepný,
mošt jablečný,
vývar masový
Komentáře (5)