Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní rybí kousky se zapečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VPx
Moje poznámka
Pikantní rybí kousky se zapečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VPx
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 15 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 15 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 15 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelková bublanina
alexjdubec před 1 minutou
Babiččiny šunkofleky
Darwin před 13 minutami
Čínský okurkový salát
mertice před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 1 hodinou
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 2 hodinami
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 13 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 14 hodinami
Maková náplň
lucyb před 16 hodinami
Tématické fráze:
instantní vločky hrachové,
jáhlové vločky instantní - recepty,
pikantní rybí směs,
zapečené rybí filety se zeleninou,
recept na polévku z instantních hrachových vloček,
zapečené rybí filé se zeleninou,
rybí filé zapečené se zeleninou,
zapečené rybí filety na zelenině,
filé obalené ve vločkách,
zapečená zelenina,
pikantní zapečené filé se zeleninou,
recepty instantni jahlove vlocky,
hoki filé,
restovaná zelenina s rybím filetem,
zapečená brokolice s rybím file,
stika se zapecenou zeleninou a bramborama,
grilované rybí kousky,
zapecena ryba,
recepty hrachove vločky instantní,
pikantní mořské ryby na zelenině
Suroviny:
mořská štika,
vejce,
vločky jáhlové,
harissa,
olej,
sůl,
pepř,
květák,
brokolice,
mrkev,
cuketa,
sýr nastrouhaný,
olej olivový
Komentáře (4)