Postup přípravy
Krok 1: Ve vepřovém natur bujonu si uvaříme rýži na skus.
Krok 2: Na pánev si dáme celý obsah konzervy a vše řádně vysmahneme.
Krok 3: Poté přidáme na velmi drobno nakrájenou cibuli, koření a chvíli restujeme.
Krok 4: Poté přidáme hrášek a kukuřici a ještě chvíli restujeme dokud se nezredukuje voda se zeleniny.
Krok 5: Poté přidáme rýži a vše řádně promícháme a ještě chvíli restujeme.
Krok 6: Hotové rizotto můžeme posypat sýrem.
Zveřejněno 4. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové rizotto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBnp
Moje poznámka
Vepřové rizotto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBnp
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 10 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Tématické fráze:
rizotto,
jak vylepsit veprove z konzervy,
veprova konzerva s ryze,
veprove konzerva s ryze,
vepřové rizoto s mrkví,
rizotto s veprovou konzervou,
vepřová konzerva,
konzervy z lidlu,
rizoto z veprove plece s hraskem,
rizotto se syrem,
90% veprova konzerva,
veprova konzerva s mrkvi,
rizotto bez masa,
natur ryze recept,
rizotto z vepřového masa
Suroviny:
rýže,
bujón,
maso vepřové,
kukuřice mražená,
hrášek mražený,
cibule,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř bílý,
kardamom,
kurkuma,
římský kmín mletý
Komentáře (5)
rizoto dělám na spousty způsobů, ale tomu z vepřové konzervy se jen těžko něco vyrovná...