Vepřové po debrecínsku

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Vepřové maso 28 názorů

Suroviny

Vepřové kotlety nebo libovější krkovice
1 větší cibule
4 stroužky česneku
2 sladkokyselé okurky
1 lžička sladké papriky
1 lžíce kečupu
1 párek
pepř
sůl
olej
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 27 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso si naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.

  2. Dáme je na rozpálený olej a z obou stran opečeme.

  3. Vyndáme na talíř a ve stejném oleji orestujeme dorůžova cibuli, přidáme nakrájenou okurku,česnek, párek, kečup a papriku, mírně orestujeme, zalejeme vlažnou vodou a přidáme maso.

  4. Dusíme doměkka za občasného podlévání vodou. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší, či hranolkami, určitě by nevadila ani rýže.

Poznámka

Zdroj časopis Katka, paní Eva K. z Jičína

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 307 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové po debrecínsku

Předchozí 1 2

Tématické fráze: vepřové po debrecínsku kotlety po debrecínsku maso po debrecínsku vepřové maso po debrecínsku vepřové kotlety po debrecínsku vepřová kýta po debrecínsku po debrecínsku vepřová po debrecínsku krkovice po debrecínsku kuřecí po debrecínsku veprova plec po debrecinsku kotleta po debrecínsku vepřové po debrecinsku recept veprove kostky po debrecinsku hovezi po debrecinsku vepřová pečené po debrecinsku vepřová krkovice recepty vepřová krkovice po debrecínsku plec po debrecinsku vepřová kotleta po debrecínsku