Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 768 kJ / 1 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,14 g |
Tuky | 47,55 g |
Vláknina | 32,90 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 92,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský guláš s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5mR
Moje poznámka
Maďarský guláš s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5mR
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 55 minutami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 56 minutami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 1 hodinou
Rajčatový protlak
douver před 1 hodinou
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 3 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 5 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 7 hodinami
Tématické fráze:
madarsky bramborovy gulas,
hovězí guláš s bramborem,
maďarský hovězí kotlíkový guláš,
maďarský kotlíkový guláš,
gulas s bramborem,
bramborový guláš,
maďarský guláš,
maďarský kotlíkový guláš recept,
hovězí bramborovy guláš,
gulas s brambory,
maďarský guláš s hraskem,
bramborový guláš s masem,
madarsky hovězí guláš,
bramborovy madarsky gulas,
bramborový guláš s masem a mrkví,
hovězí guláš s brambory recept,
veprovy gulas s bramborem,
hovezi gulas s brambory,
recepty maďarský kotlíkový guláš,
maďarský guláš video
Suroviny:
kližka hovězí,
sádlo vepřové,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
brambory,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (34)
dělala jsem ho poprvé, a fakt mňamosní
K obmenám patria fazuľový, srbský, kotlíkový, dolnozemský, szegedínsky, koložvársky...spoločné majú - nešetriť cibuľou a mletou paprikou...ako inak.
http://www.dietazunk.hu/index.php?Oldal=kezdolap&A...
V Brně máme výbornou maďarskou restauraci Szeged a tam byl na jídeláku stejný guláš, pamatuji, že mě překvapila konzistence takové hustší polévky.