Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 768 kJ / 1 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,14 g |
Tuky | 47,55 g |
Vláknina | 32,90 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 92,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský guláš s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5mR
Moje poznámka
Maďarský guláš s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5mR
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 2 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 22 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 2 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 2 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 2 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 3 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 4 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 5 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 5 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 6 hodinami
Tématické fráze:
madarsky bramborovy gulas,
hovězí guláš s bramborem,
maďarský hovězí kotlíkový guláš,
maďarský kotlíkový guláš,
gulas s bramborem,
bramborový guláš,
maďarský guláš,
maďarský kotlíkový guláš recept,
hovězí bramborovy guláš,
gulas s brambory,
maďarský guláš s hraskem,
bramborový guláš s masem,
madarsky hovězí guláš,
bramborovy madarsky gulas,
bramborový guláš s masem a mrkví,
hovězí guláš s brambory recept,
veprovy gulas s bramborem,
hovezi gulas s brambory,
recepty maďarský kotlíkový guláš,
maďarský guláš video
Suroviny:
kližka hovězí,
sádlo vepřové,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
brambory,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (34)
dělala jsem ho poprvé, a fakt mňamosní
K obmenám patria fazuľový, srbský, kotlíkový, dolnozemský, szegedínsky, koložvársky...spoločné majú - nešetriť cibuľou a mletou paprikou...ako inak.
http://www.dietazunk.hu/index.php?Oldal=kezdolap&A...
V Brně máme výbornou maďarskou restauraci Szeged a tam byl na jídeláku stejný guláš, pamatuji, že mě překvapila konzistence takové hustší polévky.