Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 067 kJ / 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,87 g |
Tuky | 30,80 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 13,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Wvm
Moje poznámka
Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Wvm
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 5 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 6 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 6 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 7 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 7 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 9 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 10 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 10 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 10 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 11 hodinami
Tématické fráze:
steakové žampiony,
žampionový steak,
steakové žampiony recept,
steakové žampiony recepty,
žampionové steaky,
steak na zampionech,
striplion steak,
stejkove zampiony,
striplion,
stejkove maso recept,
žampionový steak recept,
grilovaní žampionu,
kuřecí steak na žampionech,
tunakovy steak a žampiony,
jihoamericka jídla,
jihoamerická roštěná,
steak žampionový,
ja striplion,
žampiony na grilování,
jihoamerická steaková masa
Suroviny:
jihoamerický striploin,
žampióny,
sýr niva,
bok uzený,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
olej olivový
Komentáře (11)
Jen nechápu, proč jsou žampiony před grilování ještě spařené - není to zbytečné? Nedovedu si představit ten rozblemstaný vodou napučený žampík
Co se týká fotky - myslím, že jsou tady ještě horší - vůbec bych se tím nezabývala
Do vínku, jako novému ti dávám 5.bod
1- Vybereme z ladnicky tak min.30 minut aby malo izbovu teplotu
2- Dame na 1- 2 minuty na grill na maximalne teplo z kazdej strany aby sa nam maso 'seal"- zatiahlo aby sme mali pekne spalene pasiky od grilu.( umelci robia do kriza).
3- Potom prelozit na cast grilu na strednu teplotu a dokoncit..
4- !!! najdolezitejsie odlozit maso na cca 5 minut na teple miesto aby si "odpocinulo" az potom servirovat.
5- Nikdy nebodat , nozom alebo vidlickou ci je hotove!
Jinak je to paráda., ale pro človíčka s poslaneckým platem. Já holt si koupím z hovádka ze Šumavy. ale +1 bodík za recept si zasloužíš. Za cenu nemůžeš.
Tá fotka je nejaká divná, hm...