Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 472 kJ / 6 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,32 g |
Tuky | 215,27 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 817 mg |
Sodík | 658 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 928,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBA6
Moje poznámka
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBA6
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 35 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
špendlíkový koláč,
koláč ze špendlíků,
trnkový koláč,
koláč se špendlíky,
buchta že spendliku,
špendlíkové knedlíky,
koláč se špendlíkama,
jak zpracovat spendliky,
špendlíky recepty,
spendliky recept,
spendlikova buchta,
špendlíkový džem recept,
šťavnatý tvarohový koláč,
špendlíková buchta s tvarohem,
buchta se špendlíky,
špendlíkový džem,
recepty ze špendlíků,
špendlíky ovoce,
špendlíky ovoce recepty,
trnkový džem
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
vejce,
olej,
prášek do pečiva,
mléko,
špendlíky,
tvaroh ve vaničce,
cukr vanilkový,
máslo,
cukr krupice,
mouka hrubá
Komentáře (24)
Já na slivovici moc nejsem, mě prostě nevoní
Nevadí, jen piš
a promiň, že su tak pod tvým receptem rozplývám nad špendlíky
Taky nevím proč, jsou přece stejně dobré jako švestky....kdo ví...
když jsem byla dítko, a to už je hooooooodně dávno
já už ho mám právě hotový
rebeka:
jen škoda, že když dozrají, spadnou asi během týdne