Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 319 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 72,75 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 23,60 g |
Postup přípravy
Polévka musí být krémová, hladká a chutnat po zelenině a cítit muškátem.
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
Moje poznámka
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 1 minutou
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřový vývar,
jak udělat jíšku,
charakteristika polévek,
polevky charakteristika,
polévka ze zeleninového vývaru,
zeleninova polevka se smetanou,
polevka zeleninovy vyvar,
charakteristika polévky,
jak se dělá vývar,
smetanova zeleninova polevka,
jak dlouho se dělá vývar,
zeleninová smetanová polévka,
jak udělat vývar,
rakouská polévka,
zeleninovo smetanová polévka,
smetanová rybí polévka,
polévky ze zeleninového vývaru,
rakouská polévka recept,
rakouske polevky,
charakteristika vyvaru
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
kedlubna,
kapusta,
brokolice,
brambory,
květák,
ořech muškátový,
pepř bílý,
sůl,
smetana sladká,
mouka hladká,
tuk
Komentáře (4)