Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 465 kJ / 1 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,66 g |
Tuky | 129,83 g |
Vláknina | 11,52 g |
Cholesterol | 383 mg |
Sodík | 737 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 24,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8Jv
Moje poznámka
Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8Jv
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 8 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno 22. 6. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 47 minutami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 57 minutami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 1 hodinou
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 2 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 2 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 3 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 7 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 8 hodinami
Tématické fráze:
pečený pangasius,
recepty pangasius,
pangasius pečený,
kardamom,
pangasius recepty,
pangasius v troube,
ryba pečená v alobalu,
pečená ryba v alobalu,
pečení v alobalu,
kardamom recepty,
pangasius peceny v troube,
recepty s pangasiem,
recept pangasius,
pangasius doba peceni,
co je kardamom,
pangasius s hořčicí,
pangasius trouba,
peceny pangasius recepty,
pangasius pečený v troubě na cibuli,
pangas pečený v troubě
Suroviny:
pangasius,
máslo,
cibule,
cibule lahůdková,
koření kari,
kardamom,
hořčice dijonská,
pasta sardelová,
česnek,
olej,
sůl
Komentáře (4)
Dovolila jsem si přidat fotečky, neva?