Utopenci z cukety (naložené karbanátky)
Pokud si už nevíte rady, jak zužitkovat přebytek cuket, vyzkoušejte recept na nakládané cuketové karbanátky. Jsou velmi snadné na přípravu a chutnají podobně jako pečenáče. Zkuste vydržet alespoň dva dny, než je začnete ochutnávat. V letních dnech přijdou k chuti.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 170 kJ / 1 236 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,92 g |
| Tuky | 40,34 g |
| Vláknina | 26,84 g |
| Cholesterol | 608 mg |
| Sodík | 11,42 g |
| Sůl | 28,00 g |
| Sacharidy | 140,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci z cukety (naložené karbanátky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1E5G
Moje poznámka
Utopenci z cukety (naložené karbanátky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1E5G
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 6 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 8 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 8 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 8 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 9 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 10 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky z cukety,
cuketove karbanatky v nalevu,
karbenátky z cukety,
karbanatky z cukety v nalevu,
pečenáče z cukety,
cuketa karbanátky,
naložené cuketové karbanátky,
naložené rybí karbanátky,
cuketove pecenace,
cuketové utopence,
jak spotřebovat cuketu,
cuketove utopenci,
cuketa v nálevu,
karbanátky s cukety,
cuketove karbanatky naložené,
naložený utopenec,
cuketové karbanátky,
karbanatek z cukety,
cuketa jako pečenáče,
naložené rybí karbenátky
Suroviny:
cuketa,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř mletý,
vegeta,
vejce,
solamyl,
mouka hladká,
strouhanka,
česnek,
strouhanka,
olej,
voda,
ocet,
cukr krupice,
sůl,
deko,
sacharin,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
cibule
Komentáře (13)
Dělávám z různých druhů zeleniny,jen je u nás problém,aby se"pečenáče"stihly zaležet
Tentokrát jsem použila mladé cukety,tak jsem je ani neloupala