Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 188 kJ / 284 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,08 g |
| Tuky | 8,90 g |
| Vláknina | 16,83 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 39,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapustu a cibuli nakrájíme na proužky, mrkev nastrouháme, česnek na plátky, brambory na čtverečky a klobásu na kolečka.
Krok 2: Do hrnce dáme olej, na kterém orestujeme cibuli, přidáme kapustu a restujeme chvíli spolu, pak zalijeme vývarem, osolíme, okmínujeme, přidáme vegetu a vaříme.
Krok 3: Po chvilce vaření přidáme brambory, mrkev, klobásu a vaříme dál, až brambory změknou, nakonec dáme česnek a zakysanou smetanu, promícháme a ještě chvíli povaříme. Polévka je hustá sama o sobě, není třeba ani zahušťovat.
Zveřejněno 12. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustovka se zakysankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0KL
Moje poznámka
Kapustovka se zakysankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0KL
Nejnovější recepty
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 50 minutami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 11 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza z rohlíků
zonoro před 23 minutami
Afrika řezy
hliboka před 41 minutami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Kvittecko před 1 hodinou
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 1 hodinou
Koka sušenky
habis před 2 hodinami
Škubánky s mákem
Tereziena před 3 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 3 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 3 hodinami
Tématické fráze:
sražená smetana,
zdrclá omáčka,
zdrclá smetana,
jak napravit sraženou omáčku,
sražená omáčka,
sražená smetana v polévce,
sražená smetana v omáčce,
srazena smetanova omacka,
jak napravit zdrclou polévku,
omáčka sražená k napravení,
jak napravit zdrclou omáčku,
jak napravit sraženou polévku,
zdrclá polévka,
sražená zakysaná smetana,
sražená kulajda,
jak napravit sraženou kulajdu,
jak napravit sraženou smetanovou omáčku,
zdrcla smetana v polevce,
sražená polévka,
sražení smetany
Suroviny:
kapusta,
klobása maďarská,
cibule,
brambory,
česnek,
kmín drcený,
pepř,
olej,
mrkev,
smetana zakysaná,
vegeta,
bujón hovězí
Komentáře (12)