Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 501 kJ / 2 749 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 267,93 g |
| Tuky | 61,08 g |
| Vláknina | 48,53 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 5,39 g |
| Sůl | 13,40 g |
| Sacharidy | 259,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí plátky s cibulí a brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5kr
Moje poznámka
Krůtí plátky s cibulí a brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5kr
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 48 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 51 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 57 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
krůtí plátek s brokolicí,
krůti prsa s brokolici,
krůtí plátky,
krůtí maso s brokolicí,
krůtí s brokolicí,
kruti palicky,
krůtí paličky recept,
krůta s brokolicí,
sladká chilli omáčka recept,
krůtí maso brokolice,
krůtí plátek,
krůtí prsa brokolice,
sos z výpeku,
kuřecí paličky ve sladké chilli omáčce,
kruti prsa a brokolice recept,
kruti platky na cibulce,
krůtí játra s brokolicí,
krůtí maso recepty,
sladká chilli omáčka na kuře recept,
kruti brokolice
Suroviny:
prsa krůtí,
brokolice,
cibule bílá,
cibule červená,
krokety,
omáčka sladká,
koření,
sůl,
olej
Komentáře (4)