Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 043 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,38 g |
Tuky | 0,73 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme hořčici, prolisovaný česnek, na jemno pokrájenou cibuli a kopr a tuto směs pořádně promícháme s masem, které jsme osolili a opepřili. Necháme minimálně 2 hodiny v ledničce odležet.
Krok 2: Máslem vytřeme pekáček, vložíme směs, podlijeme vývarem (nebo vodou, vývar není nutný) a pečeme zakryté cca 45 minut, potom odkryjeme a ještě chvíli pečeme nebo zapneme gril.
Krok 3: V polovině pečení smícháme trošku vody s moukou a zamícháme do směsi, současně přidáme podle potřeby vývar nebo vodu, pokud chceme dost šťávičky (je chuťově výborná).
Zveřejněno 16. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masová směs v koprovo-dijonské omáčce s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vnvv
Moje poznámka
Masová směs v koprovo-dijonské omáčce s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vnvv
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 3 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 3 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 3 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 4 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 4 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 4 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 4 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 4 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 5 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Tématické fráze:
dijonská omáčka recept,
dijonská omáčka,
jahody s česnekem,
králík v dijonské omáčce,
masová směs z králíka,
masova smes na horcici,
omáčka z dijonské horčice,
koprovo omáčka,
omáčka z dižonské hořtice,
hořčičná omáčka s česnekem,
česnekovohořčičná omáčka,
recepty naložene maso s dijonskou hořčicí,
koprovo hořčičná,
koprovo horcicna omáčka recept,
maso s dijonskou omáčkou,
maso s/dijonskou omačkou,
masová směs s knedlíkem,
dejonská omáčka recept,
koprovo horticna omáčka,
masová zeleninová směs
Suroviny:
maso vepřové,
česnek,
hořčice dijonská,
kopr,
cibule,
bujón,
máslo,
mouka,
sůl,
pepř
Komentáře (12)
... česnek+dijonská hořčice+kopr udělá omáčku "pikantus"