Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 390 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,50 g |
Tuky | 11,93 g |
Vláknina | 22,89 g |
Cholesterol | 221 mg |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 45,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s protlakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM23
Moje poznámka
Boršč s protlakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM23
Nejnovější recepty
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 16 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno 23. 7. 2025 18:11:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo jako polotovar
Kaill před 4 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 5 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 6 hodinami
Mleté kuličky se dvěma druhy sýru pečené v troubě
ha.ry před 6 hodinami
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
AnnaP4 před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 9 hodinami
Pomazánka Šmitec
mira65 před 9 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 9 hodinami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 10 hodinami
Vepřové na paprice
Bilou před 10 hodinami
Tématické fráze:
boršč recept,
recept na borsc,
boršč,
recept boršč,
boršč recepty,
boršč-recept,
borst,
falešný boršč s rajským protlakem a mletým masem,
polévka z červené řepy,
borsc s rajským protlakem
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
zelí bílé,
mrkev,
petržel,
kapusta,
celer,
pepř bílý,
cibule,
protlak rajčatový,
řepa červená,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
sůl,
olej,
smetana sladká
Komentáře (4)