Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 620 kJ / 3 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,84 g |
Tuky | 271,95 g |
Vláknina | 14,17 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 7,25 g |
Sůl | 17,55 g |
Sacharidy | 152,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXoE
Moje poznámka
Kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXoE
Nejnovější recepty
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 2 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 16 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 16 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 16 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehký salát z ledového salátu
helen.fon@seznam.cz před 1 hodinou
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 9 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 9 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 9 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 9 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 12 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 14 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 14 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 14 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 14 hodinami
Tématické fráze:
dobrá domácí kyselice,
kyselice recept,
houbova kyselice,
kyselice,
kyselica recept,
dobrá domácí kyselica,
domaci kyselice,
červená kyselice,
kyselica,
recept na kyselicu,
červená kyselice recept,
jak se dělá kyselice,
kyselice s bramborem,
recept kyselica,
domácí kyselica,
červená kyselica,
valašská kyselica červená,
recept kyselice,
kyselica.recept cervena,
kyselice s klobásou
Suroviny:
vývar,
zelí kysané,
kmín drcený,
paprika čerstvá červená,
pepř černý,
bobkový list,
brambory,
klobása,
kosti uzené,
smetana ke šlehání,
jíška,
cukr
Komentáře (9)
Smetany jsem dala míň.
Brambory v zelňačce mají chutnat jinak - prostě stejně jako v jiných polévkách. Ale říkám, jaký si to uděláš, takový to máš...
S receptem mám trochu problém....nedovedu si představit 4 porce kyselice se 2 sklenicemi zelí