Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Pokud jste milovníci křenové omáčky s uzeným masem, tento recept nabízí alternativu jak jí uvařit trochu jinak. Bešamelový základ s vůní hub a bylinek. A je jen na vás jakou si zvolíte přílohu, nebo si jí dáte bez masa.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 918 kJ / 1 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,31 g |
Tuky | 90,69 g |
Vláknina | 14,38 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 642 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KWv
Moje poznámka
Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KWv
Nejnovější recepty
Švestkový džem
Přidáno před 2 minutami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 3 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 6 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 19 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 19 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený losos se špenátem a cibulovou rýží
imzlin@seznam.cz před 27 minutami
Teplý salát ze zelené čočky s filátkem z tresky
TondaJ před 41 minutami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
MichalBorna před 1 hodinou
Čalamáda "Uncle Bens"
JitkaSubertova před 1 hodinou
Překvapivá, smažená drůbeží játra
skrona před 3 hodinami
Lehký salát z ledového salátu
helen.fon@seznam.cz před 5 hodinami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 13 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 13 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 13 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
omacka k uzenemu jazyku,
co k vepřovemu jazyku,
cibulová omáčka s uzeným,
cibulová omáčka s uzeným masem,
omačka k jazyku,
křenová omáčka s uzeným jazykem,
příloha k uzenemu,
omáčka k vařenému jazyku,
starofrancouzská žampionová omáčka,
omáčka k vepřovému jazyku,
priloha k uzenemu kolenu,
co k uzenemu,
omáčka k uzenému kolenu,
přílohy k uzenému kolenu,
omačka ke kolenu,
starofrancouská omáčka,
křenová omáčka k uzenému jazyku,
omáčka k vepřovým jazykům,
omáčka k vepřovému kolenu,
příloha k uzenému jazyku
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
mléko,
cibule,
žampióny,
sůl,
pepř mletý,
pažitka,
petrželka,
jazyk uzený
Komentáře (13)
překrásná omáčka., to jazyčisko.. to je uzené, néééé