Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 783 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,98 g |
Tuky | 101,32 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 388 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 6,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7gJ
Moje poznámka
Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7gJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 13 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 16 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 17 hodinami
Tématické fráze:
pecene hovězí maso,
pomalu pecene maso,
pomale peceni hoveziho masa,
pomalé pečení masa,
pečený hovězí krk,
pečení hovězího masa,
pecena hovezi zebra,
hovězí na pečení,
pečené hovězí,
pečený hovězí pupek,
recepty pečené hovezi maso,
pomalu pečená masa,
hovězí se sušenými rajčaty,
péčené hovězí žebro,
pečená hovězí žebra recept,
pomalu pečená roštěná,
pečné hovězi,
recepty hovězí maso pečeně,
hovězí žebro pečené,
hovezi maso pecene
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pórek,
rozmarýn,
tymián,
koření oregáno,
majoránka čerstvá,
bylinky,
rajče sušené,
olej olivový,
olej ze sušených rajčat,
vývar hovězí,
slanina,
sůl,
pepř citronový
Komentáře (16)
Bylinky na záhoně, maso v mražáku, ve sklenici rajčata
Tvůj recept rozhodl hned
Dnes jsem si přivstala
pomalu upekla, hustou šťávičku
a výsledek? pochválený sváteční oběd
Díky za recept, šťáva opravdu pekně hustá díky rajčatům a dle rodiny také pikantní (bylinky dělají své
Přidávám fotku, ale je vidět, že na focení a aranžování nebyl čas
Teda ale jídlo vypadá báječně