Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 976 kJ / 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,98 g |
| Tuky | 55,00 g |
| Vláknina | 13,28 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 6,68 g |
| Sůl | 16,65 g |
| Sacharidy | 39,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DOX
Moje poznámka
Marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DOX
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 4 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 15 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 19 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 46 minutami
Posvícenské ořechy
brtna před 57 minutami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 1 hodinou
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 3 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 3 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný kapr,
marinování kapra,
kapr marinovaný,
citron na kapra,
marinovaný kapr recept,
jak marinovat kapra,
top recepty kapr,
kapr citrón,
kapr na citronu,
kapr v tatarské omáčce,
kapr a citron,
vánoční marinovaný kapr,
marinovaný smažený kapr,
marinovany vanocni kapr,
marinovany kapr,
kapr s koprem,
kapr recepty,
kapr marinovany v pivu,
smažený marinovaný kapr,
marynovaný kapra
Suroviny:
kapr,
sůl,
kmín drcený,
pepř mletý,
hořčice,
pivo světlé,
solamyl,
citron,
tatarská omáčka,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
mouka polohrubá,
olej
Komentáře (4)