Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 976 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 55,00 g |
Vláknina | 13,28 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 6,68 g |
Sůl | 16,65 g |
Sacharidy | 39,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DOX
Moje poznámka
Marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DOX
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 6 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 8 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný kapr,
marinování kapra,
kapr marinovaný,
citron na kapra,
marinovaný kapr recept,
jak marinovat kapra,
top recepty kapr,
kapr citrón,
kapr na citronu,
kapr v tatarské omáčce,
kapr a citron,
vánoční marinovaný kapr,
marinovaný smažený kapr,
marinovany vanocni kapr,
marinovany kapr,
kapr s koprem,
kapr recepty,
kapr marinovany v pivu,
smažený marinovaný kapr,
marynovaný kapra
Suroviny:
kapr,
sůl,
kmín drcený,
pepř mletý,
hořčice,
pivo světlé,
solamyl,
citron,
tatarská omáčka,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
mouka polohrubá,
olej
Komentáře (3)