Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 384 kJ / 1 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,49 g |
Tuky | 113,44 g |
Vláknina | 16,53 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 43,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hradecké dušené plecko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PY
Moje poznámka
Hradecké dušené plecko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PY
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 53 minutami
Panenka v kopru
Přidáno před 1 hodinou
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda z cukety
Romana20 před 5 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 31 minutami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 1 hodinou
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 2 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 2 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 3 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 4 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 6 hodinami
Tématické fráze:
dušené plecko,
co uvařit z plecka,
výborné recepty z plecka,
plecko,
co uvařit z vepřového plecka,
plecko recepty,
plecko recept,
co uvařit z vepřové plece,
plecko dusene,
plecko dusene na stave,
vepřová plec co uvařit,
co uvařit s plecka,
dušené vepřové plecko,
minutka z plecka,
plecko na celeru,
plecko po bratislavsku,
plecko na štavě,
recept plecko na šťávě,
co uvarit z plece,
recepty na dusene plecko
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
slanina,
mrkev,
celer,
okurky sterilované,
šťáva rajčatová,
mouka hladká,
mléko,
smetana zakysaná,
olej,
sůl
Komentáře (18)
Prekvapila ma Vaša poznámka "je to dost pikantní!"
Môžete uviesť z akej ingrediencie, keď v ingredienciách Vami uvedených nie je absolútne nič, čo by mohlo urobiť jedlo pikantným. Dôvod nie je kritika receptu, ale záujem vytvoriť jedlo, ktoré by mohlo byť pikantné, pretože máme veľmi radi také jedlá. Iste je jednoduché pridať Valentínu, Harissu atď. Napriek tomu by som bol rád, keby ste to objasnila. Je možné, že nejaká Vami použitá ingrediencia (pikantní) v zozname chýba?
Ďakujem