Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 976 kJ / 2 623 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,64 g |
Tuky | 210,13 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 641 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,05 g |
Sacharidy | 40,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká dýňová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w78g
Moje poznámka
Divoká dýňová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w78g
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 3 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
dýnová omáčka,
dýňová omáčka recept,
dýňová omáčka na špagety,
svicková z dyne,
dýňová omáčka se smetanou,
omáčka z dýně,
recepty dýňová omáčka,
recept dýňová omáčka,
dynova svickova,
dýnová omáčka hokaido,
dýnová omáčka a špagety,
recept na dynovou omacku,
dinova omacka,
dýňová omáčka s masem,
smes na spagety.z dyne hokaido,
dýňová omáčka k masu,
svickova omacka z dyne,
divoká omáčka,
dýnová omáčka s rýží,
dýňová svíčková omáčka
Suroviny:
dýně hokkaido,
slanina,
cibule,
sádlo,
olej,
plec vepřová,
tymián,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
šťáva citronová,
cukr,
smetana na vaření,
smetana kysaná,
máslo,
džem brusinkový
Komentáře (35)
Také jsem začala z Hokkaida improvizovat
Snad to dokazu dochutit, u dyne mi to dela docela problem
Byla bych moc ráda, pokud někdo recept vyzkoušíte, když mi dáté vědět, jak to dopadlo
P.S. Eli a Dobromilko, neomlouvejte se, není za co
Za takové či podobné kejkle by mi tyhle stránky plné pokrytců opravdu nestály. Opakuji - urazil(-a) jste mě
Nestačí napsat, že to nejíte?
v poledne a večer a následky si nesu celý život
Ale zkusím, děkuji.
To samé patizony...nikdo nevíme, co s tím, roste to jak o život a jednou na česneku s krémovou omáčkou to úplně stačilo...
krása na talíři, dala bych si s chutí